Buffetten

Heeft u iets te vieren en wilt u daarbij kunnen genieten van een overheerlijk buffet? Dan heeft u de keuze uit diverse smaakvolle buffetten voor een vaste prijs van €20,50 per persoon:

Aziatisch buffet
Bourgondisch buffet
1000-en-één-nacht-buffet
Europees buffet
Hollands buffet
Mediterraans buffet
Stamppotbuffet 

Er is voor ieder wat wils!

Heel Azië verenigd in dit heerlijke buffet...mag ook zonder stokjes! 

 

Voorgerechten

Chinese tomatensoep

Met kippenvlees, prei, ui en taugé

 

Salade

Indische rijstsalade

Salade van rijst, kalkoenfilet, tuinerwten, rozijnen, groene paprika, rode paprika met een kwarksaus. Licht en smeuïg van smaak.

 

Hoofdgerechten

Kip pilaf

Kip in een rode, zoetzure saus met diverse groenten en vruchten

Thaise rode curry

Pittige rode curry met plakjes rundvlees, gember, courgette, bamboe en ananas

Gehaktballetjes in satésaus

Indisch gekruide gehaktballetjes in satésaus

Babi pangang

Reepjes varkensvlees in een zoetzure rode saus met verse atjar

Kip tandoori

Indiaas gerecht met kip in een saus met onder andere yoghurt en diverse groenten

Nasi goreng met kip

Oosters rijstgerecht met verse groenten en gemarineerd kippenvlees

Witte rijst (vegetarisch)

Naturel gekookte witte rijst

 

Bijgerechten

Kroepoek

Garnalenchips

Seroendeng

Mix van kokos, pinda en specerijen.

 

Nagerechten

Kokosmousse met fruitsalade

 

Als een echte Bourgondiër genieten van de meest voortreffelijke lekkernijen…wie wil dat niet?

Voorgerechten

Mosterdsoep Romige soep met mosterdzaadjes en een scheutje witte wijn.

Salade

Rucolasalade Heerlijke frisse Italiaanse salade.

Hoofdgerechten

Coq au vin Mals kippenvlees, wortel, ui en champignons in een krachtige rodewijnsaus.
Boeuf stroganoff Biologisch rundvlees, langzaam gegaard, in een stroganoffsaus met paprika, ui en champignons.
Provençaalse visschotel Zalm, diverse soorten witvis, gamba's en garnalen, met diverse groenten in een tomatensaus.
Risotto funghi (vegetarisch) Italiaans rijstgerecht met bospaddenstoelen en verse champignons.
Penne rigate (vegetarisch) Naturel gekookte pasta-‘pennetjes’.
Aardappelpuree (vegetarisch) Heerlijk romige aardappelpuree met volle melk en zure room.
Kalfsragout Met mals kalfsvlees, verse champignons, prei, ui en knolselderij.
Bonne femme-garnituur Mix van aardappelblokjes, grotchampignons, haricots verts, tuinerwtjes, uisnippers en wortelblokjes.

Bijgerechten

Kruidenboter & stokbrood

Nagerecht

Longueur van tiramisu Moskovische cake, gevuld met tiramisubavaroise op een basis van mascarpone.
Longueur van frambozen Moskovische cake, gevuld met frisse frambozenkwark.

Met mysterieuze tikka masala, betoverende basmati en magische tandoori!

Voorgerechten

Kerriesoep met maïskip Geurige kerriesoep met rode paprika, lente-uitjes en gemarineerde, vrije-uitloop-Kemper-kip.

Hoofdgerechten

Lamstajine Mals lamsvlees met aubergine, courgette, paprika, ui en aardappel.
Kip tandoori Indiaas gerecht met kip in een saus met onder andere yoghurt en diverse groenten.
Tajine Stoverij van rundvlees, diverse groenten en kruiden uit de Marokkaanse keuken.
Couscous Kleine bolletjes tarwegries met zeven verschillende groenten.
Tikka masala Indiaas kipgerecht met een rode masalasaus, met zure room en koriander.
Basmatirijst (vegetarisch) Naturel gekookt. Deze Indiase rijst heeft een volle geur en smaak.

Bijgerechten

Gegrilde paprika
Golden duo Mix van oranje en gele wortelen.
Naanbrood Indiaas brood.

Nagerecht

Citroenmousse Heerlijke huisgemaakte frisse citroenmousse.
Verse fruitsalade met slagroom

Hongaarse goulash, Franse boeuf, Italiaanse pasta. De beste gerechten uit heel Europa!

Voorgerechten

Goulashsoep met rundvlees Volgens traditioneel recept, met Eco Fields-rundvlees, ui en paprika.

Salade

Gemengde salade

Hoofdgerechten

Goulash met rundvlees Mals biologisch rundvlees in een saus met paprika, ui, prei en champignons.
Toscaanse gehaktballetjes Kalfsgehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus.
Geschnetzeltes Fijngesneden biologisch rundvlees in een romige saus met champignons.
Boeuf bourguignon In rode wijn gemarineerd rundvlees met diverse groenten.
Visstoofschotel Gamba's, witvis en zalm in een romige saus met wortel, venkel en prei.
Biologische quinoa met groenten Gerecht van quinoa en diverse groenten.
Penne rigate (naturel) (vegetarisch) Naturel gekookte pasta-‘pennetjes’.
Aardappelpuree (vegetarisch) Heerlijk romige aardappelpuree met volle melk en zure room.

Bijgerechten

Stokbrood
Tzatziki Griekse knoflook-komkommeryoghurt.
Ratatouille niçoise Ratatouille van aubergines, courgettes, groene paprika, rode paprika, tomaten en ui.

Nagerecht

Panna cotta met verse fruitsalade met slagroom Heerlijk Italiaans nagerecht.

Oerhollandse gerechten uit de stevige Hollandse keuken van de lage landen!

Voorgerechten

Tomatensoep met balletjes Tomatensoep met rundergehaktballetjes.

Hoofdgerechten

Kippenragout Romige ragout met kippenvlees en champignons.
Kalfsragout Haas en hert in een zacht romige saus met diverse groenten.
Boerenkoolstamppot (vegetarisch) Stamppot van aardappelen en boerenkool.
Hutspot Wortelenstamppot.
Hachee Stoverij van rundvlees en verse ui.
Aardappelpuree (vegetarisch) Heerlijk romige aardappelpuree met volle melk en zure room.
Rookworst Net niet van de Hema.
Oma’s speklapje Heerlijk speklapje uit grootmoederstijd.

Bijgerechten

Bundeltjes haricots verts
Boerenbrood
Kruidenboter

Nagerecht

Griesmeel met rode vruchten Lekker Brabants
Hemelse modder Het proberen meer dan waard.

De zonnige keuken van het zuiden heeft zoveel stralends te bieden! Mals lamsvlees, paella, vis, heerlijke pasta’s en rijk gevulde sauzen.

Voorgerechten

Minestronesoep Italiaanse tomatensoep rijk gevuld met diverse groenten, rundvlees en macaroni.

Salade

Griekse salade  

Hoofdgerechten

Lamsschotel Noord-Afrikaanse schotel met mals lamsvlees, aubergine, courgette, paprika, ui en aardappel.
Boeuf bourguignon In rode wijn gestoofd rundvlees met diverse groenten.
Provençaalse visschotel Zalm en diverse soorten witvis met diverse groenten in een tomatensaus.
Paella Spaans rijstgerecht met mosselen, grote garnalen, witvis, kip en groenten.
Carbonarasaus Romige pastasaus met kaas, champignons en spek.
Penne rigate (vegetarisch) Naturel gekookte pasta-‘pennetjes’.
Gratin dauphinois Gegratineerde aardappelschijfjes.

Bijgerechten

Stokbrood
Tomatentapenade
Bulgur met groentensalade Bulgur met diverse groenten, verse koriander en olijfolie. Met mesclunsla.

Nagerecht

IJs op een hoorntje Laat u verassen!
Verse fruitsalade met slagroom

Voor de stevige eter heerlijke Hollandse winterkost. Natuurlijk compleet met vers bereide, échte erwtensoep!

Alleen verkrijgbaar gedurende het winterseizoen (15 september t/m 1 april)

Voorgerechten

Erwtensoep met Livar-scharrelvlees Oer-Hollandse soep met Livar-varkensvlees, Livar-spek, ui en knolselderij.

Hoofdgerechten

Livar-stoverij Smaakvol Livar-varkensvlees, gestoofd in Affligem-kloosterbier, met onder andere ui, champignons en wortel.
Zuurkoolstamppot met Livar-spek Stamppot van aardappelen, zuurkool en gerookt Livar-spek.
Wortelstamppot (vegetarisch) Stamppot van aardappelen, wortel en ui.
Hachee Stoverij van rundvlees en verse ui.
Kippenragout Romige ragout met kippenvlees en verse champignons.
Boerenkoolstamppot met Livar-spek Stamppot van aardappelen, boerenkool en gerookt Livar-spek.
Rookworst

Nagerecht

Rijstenpudding met aardbeiensaus
Verse fruitsalade met slagroom

 ​