Buffetten
Heeft u iets te vieren en wilt u daarbij kunnen genieten van een overheerlijk buffet? Dan heeft u de keuze uit diverse smaakvolle buffetten voor een vaste prijs van €20,50 per persoon:
Aziatisch buffet
Bourgondisch buffet
1000-en-één-nacht-buffet
Europees buffet
Hollands buffet
Mediterraans buffet
Stamppotbuffet
Er is voor ieder wat wils!

Heel Azië verenigd in dit heerlijke buffet...mag ook zonder stokjes!
Voorgerechten
Chinese tomatensoep
Met kippenvlees, prei, ui en taugé
Salade
Indische rijstsalade
Salade van rijst, kalkoenfilet, tuinerwten, rozijnen, groene paprika, rode paprika met een kwarksaus. Licht en smeuïg van smaak.
Hoofdgerechten
Kip pilaf
Kip in een rode, zoetzure saus met diverse groenten en vruchten
Thaise rode curry
Pittige rode curry met plakjes rundvlees, gember, courgette, bamboe en ananas
Gehaktballetjes in satésaus
Indisch gekruide gehaktballetjes in satésaus
Babi pangang
Reepjes varkensvlees in een zoetzure rode saus met verse atjar
Kip tandoori
Indiaas gerecht met kip in een saus met onder andere yoghurt en diverse groenten
Nasi goreng met kip
Oosters rijstgerecht met verse groenten en gemarineerd kippenvlees
Witte rijst (vegetarisch)
Naturel gekookte witte rijst
Bijgerechten
Kroepoek
Garnalenchips
Seroendeng
Mix van kokos, pinda en specerijen.
Nagerechten
Kokosmousse met fruitsalade

Als een echte Bourgondiër genieten van de meest voortreffelijke lekkernijen…wie wil dat niet?
Voorgerechten
Mosterdsoep | Romige soep met mosterdzaadjes en een scheutje witte wijn. |
Salade
Rucolasalade | Heerlijke frisse Italiaanse salade. |
Hoofdgerechten
Coq au vin | Mals kippenvlees, wortel, ui en champignons in een krachtige rodewijnsaus. |
Boeuf stroganoff | Biologisch rundvlees, langzaam gegaard, in een stroganoffsaus met paprika, ui en champignons. |
Provençaalse visschotel | Zalm, diverse soorten witvis, gamba's en garnalen, met diverse groenten in een tomatensaus. |
Risotto funghi (vegetarisch) | Italiaans rijstgerecht met bospaddenstoelen en verse champignons. |
Penne rigate (vegetarisch) | Naturel gekookte pasta-‘pennetjes’. |
Aardappelpuree (vegetarisch) | Heerlijk romige aardappelpuree met volle melk en zure room. |
Kalfsragout | Met mals kalfsvlees, verse champignons, prei, ui en knolselderij. |
Bonne femme-garnituur | Mix van aardappelblokjes, grotchampignons, haricots verts, tuinerwtjes, uisnippers en wortelblokjes. |
Bijgerechten
Kruidenboter & stokbrood |
Nagerecht
Longueur van tiramisu | Moskovische cake, gevuld met tiramisubavaroise op een basis van mascarpone. |
Longueur van frambozen | Moskovische cake, gevuld met frisse frambozenkwark. |

Met mysterieuze tikka masala, betoverende basmati en magische tandoori!
Voorgerechten
Kerriesoep met maïskip | Geurige kerriesoep met rode paprika, lente-uitjes en gemarineerde, vrije-uitloop-Kemper-kip. |
Hoofdgerechten
Lamstajine | Mals lamsvlees met aubergine, courgette, paprika, ui en aardappel. |
Kip tandoori | Indiaas gerecht met kip in een saus met onder andere yoghurt en diverse groenten. |
Tajine | Stoverij van rundvlees, diverse groenten en kruiden uit de Marokkaanse keuken. |
Couscous | Kleine bolletjes tarwegries met zeven verschillende groenten. |
Tikka masala | Indiaas kipgerecht met een rode masalasaus, met zure room en koriander. |
Basmatirijst (vegetarisch) | Naturel gekookt. Deze Indiase rijst heeft een volle geur en smaak. |
Bijgerechten
Gegrilde paprika | |
Golden duo | Mix van oranje en gele wortelen. |
Naanbrood | Indiaas brood. |
Nagerecht
Citroenmousse | Heerlijke huisgemaakte frisse citroenmousse. |
Verse fruitsalade met slagroom |

Hongaarse goulash, Franse boeuf, Italiaanse pasta. De beste gerechten uit heel Europa!
Voorgerechten
Goulashsoep met rundvlees | Volgens traditioneel recept, met Eco Fields-rundvlees, ui en paprika. |
Salade
Gemengde salade |
Hoofdgerechten
Goulash met rundvlees | Mals biologisch rundvlees in een saus met paprika, ui, prei en champignons. |
Toscaanse gehaktballetjes | Kalfsgehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus. |
Geschnetzeltes | Fijngesneden biologisch rundvlees in een romige saus met champignons. |
Boeuf bourguignon | In rode wijn gemarineerd rundvlees met diverse groenten. |
Visstoofschotel | Gamba's, witvis en zalm in een romige saus met wortel, venkel en prei. |
Biologische quinoa met groenten | Gerecht van quinoa en diverse groenten. |
Penne rigate (naturel) (vegetarisch) | Naturel gekookte pasta-‘pennetjes’. |
Aardappelpuree (vegetarisch) | Heerlijk romige aardappelpuree met volle melk en zure room. |
Bijgerechten
Stokbrood | |
Tzatziki | Griekse knoflook-komkommeryoghurt. |
Ratatouille niçoise | Ratatouille van aubergines, courgettes, groene paprika, rode paprika, tomaten en ui. |
Nagerecht
Panna cotta met verse fruitsalade met slagroom | Heerlijk Italiaans nagerecht. |

Oerhollandse gerechten uit de stevige Hollandse keuken van de lage landen!
Voorgerechten
Tomatensoep met balletjes | Tomatensoep met rundergehaktballetjes. |
Hoofdgerechten
Kippenragout | Romige ragout met kippenvlees en champignons. |
Kalfsragout | Haas en hert in een zacht romige saus met diverse groenten. |
Boerenkoolstamppot (vegetarisch) | Stamppot van aardappelen en boerenkool. |
Hutspot | Wortelenstamppot. |
Hachee | Stoverij van rundvlees en verse ui. |
Aardappelpuree (vegetarisch) | Heerlijk romige aardappelpuree met volle melk en zure room. |
Rookworst | Net niet van de Hema. |
Oma’s speklapje | Heerlijk speklapje uit grootmoederstijd. |
Bijgerechten
Bundeltjes haricots verts |
Boerenbrood |
Kruidenboter |
Nagerecht
Griesmeel met rode vruchten | Lekker Brabants |
Hemelse modder | Het proberen meer dan waard. |

De zonnige keuken van het zuiden heeft zoveel stralends te bieden! Mals lamsvlees, paella, vis, heerlijke pasta’s en rijk gevulde sauzen.
Voorgerechten
Minestronesoep | Italiaanse tomatensoep rijk gevuld met diverse groenten, rundvlees en macaroni. |
Salade
Griekse salade |
Hoofdgerechten
Lamsschotel | Noord-Afrikaanse schotel met mals lamsvlees, aubergine, courgette, paprika, ui en aardappel. |
Boeuf bourguignon | In rode wijn gestoofd rundvlees met diverse groenten. |
Provençaalse visschotel | Zalm en diverse soorten witvis met diverse groenten in een tomatensaus. |
Paella | Spaans rijstgerecht met mosselen, grote garnalen, witvis, kip en groenten. |
Carbonarasaus | Romige pastasaus met kaas, champignons en spek. |
Penne rigate (vegetarisch) | Naturel gekookte pasta-‘pennetjes’. |
Gratin dauphinois | Gegratineerde aardappelschijfjes. |
Bijgerechten
Stokbrood | |
Tomatentapenade | |
Bulgur met groentensalade | Bulgur met diverse groenten, verse koriander en olijfolie. Met mesclunsla. |
Nagerecht
IJs op een hoorntje | Laat u verassen! |
Verse fruitsalade met slagroom |

Voor de stevige eter heerlijke Hollandse winterkost. Natuurlijk compleet met vers bereide, échte erwtensoep!
Alleen verkrijgbaar gedurende het winterseizoen (15 september t/m 1 april)
Voorgerechten
Erwtensoep met Livar-scharrelvlees | Oer-Hollandse soep met Livar-varkensvlees, Livar-spek, ui en knolselderij. |
Hoofdgerechten
Livar-stoverij | Smaakvol Livar-varkensvlees, gestoofd in Affligem-kloosterbier, met onder andere ui, champignons en wortel. |
Zuurkoolstamppot met Livar-spek | Stamppot van aardappelen, zuurkool en gerookt Livar-spek. |
Wortelstamppot (vegetarisch) | Stamppot van aardappelen, wortel en ui. |
Hachee | Stoverij van rundvlees en verse ui. |
Kippenragout | Romige ragout met kippenvlees en verse champignons. |
Boerenkoolstamppot met Livar-spek | Stamppot van aardappelen, boerenkool en gerookt Livar-spek. |
Rookworst |
Nagerecht
Rijstenpudding met aardbeiensaus |
Verse fruitsalade met slagroom |