Menu à-la-carte

 

Voorgerechten

Brostei pulled beaf - € 6,50
Broodbakje gevuld met langzaam gegaard rundvlees

Carpaccio bol - € 6,50
Carpaccio met o.a. rucola, truffelmayonaise en pijnboompit

Caesars jar - € 6,50
Weckpot gevuld met Romeinse sla, kipfilet, tomaat, ei, bacon en ansjovis

Vispotje - € 6,50
Victoriabaars, zalm, zeewolf en kabeljauw in romige saus

 

Soepen

Bospaddenstoelencappucino - € 5,50
Romige paddenstoelensoep met schuimlaag in een glas geserveerd

Gazpacho - € 5,50
Koude soep met knoflook en amandel
 

 

Hoofdgerechten vlees

Grain fed bavette met sjalot dragonsaus - € 16,50
Een geportioneerde bavette (180 gram) afkomstig van het smaakvolle US beef. Door het uitgebalanceerde mengvoer van granen, mais, alfalfa en hooi, ontwikkelt zich hoogwaardig rundvlees met veel intramusculair vet. Dit zorgt voor een fijne marmering van het vlees, waardoor het malser, sappiger en smaakvoller is.

Livar karbonade - € 14,50
Karbonade uit de rug van het Limburgse kloostervarken, gebakken in olie en afgeblust met witte wijnazijn. Deze varkens scharrelen in een weelde van ruimte in het Limburgse land. Onderscheidend in smaak door een combinatie van granen en een goede leefomgeving. 

Piggy Daniels  - € 15,50
Varkensspareribs (450 gram) met een marinade van Jack Daniëls, geserveerd met twee sauzen.

Ribeye chimi churry  - € 19,50
Heerlijk mals geportioneerde Rib-eye (200 gram) uit de lende van het Lakenvelderrund, met een lekker vet oogje. Als oorspronkelijk trekdier hebben lakenvelders de eigenschap om suikers op te slaan in hun spieren. Dit geeft het vlees een karakteristieke smaak.

Surf&turf-burger  - € 15,50
Vlees en vis. Black angus hamburger en black tiger garnalen op een pretzel bun, inclusief blue gin cocktailsaus, gruyère en salade.

 

Hoofdgerechten vis

Brochette lotte - € 16,00
Zeeduivel en gegrild varkensspek, geregen aan een tak rozemarijn met een saffraan saus

Huidgebakken zalm - € 14,50
Zalm op de huid gebakken met bearnaisesaus
 

Hoofdgerechten vegetarisch

Parelcouscous met paddenstoelen en pecorino - € 14,50   

Soja terriyaki met lente-ui en taugé - € 12,50
 

Alle gerechten worden geserveerd met frites, groenten, mayonaise en een bakje rauwkost.

On the side

Pofaardappel - € 2.50   
Mais met roomboter en zout - € 2,50
Extra rijke salade € 3,50

 

Nagerechten

Cappuccino tiramisu - € 5,50
Krokante chocolade bodem met sticky coffee karamel en cappuccino crème

Carpe noctum € 6,50
Hazelnoot- walnoot- en chocolade ijs met noten en merengue

Brown, red, and gold € 6,50
Heerlijke chocolademousse met ganache, amarene en gouden verrassing

Crème brulee € 5,50
De klassieker in een nieuw jasje
 

Kindermenu

Driegangenmenu voor € 6,00

Voorgerecht
Tomatensoep 
óf 
kippensoep

Hoofdgerecht
Frites met snack
óf 
frites met shaslick

Nagerecht
Pannenkoek met stroop/suiker/appel 
óf 
knetterijs

 

Wijn wit

Côte de Gascogne - € 3,00 per glas / € 13.00 per fles
Lichtgele kleur met gouden tinten. Heerlijke geuren van citrusfruit en exotisch fruit. In de mond mooie volle smaken van passiefruit en grapefruit. Een levendige, frisse en elegante blend van Sauvignon en Gros Manseng. Heerlijk als aperitief en in combinatie met salades, vis en kip.

Wijn rosé

Le Collezione Rosato - € 3,00 per glas / € 13.00 per fles
Zalmroze, milddroge rosé met een vriendelijke, fruitige, verfrissende smaak en een zachte afdronk. Fijn en evenwichtig. Heerlijk als aperitief, bij vis, kip en borrelhapjes, geroosterd lamsvlees en salades.

 

Wijn rood

Pere & Fils Syrah-Grenache - € 3,00 per glas / € 13.00 per fles
Deze donkere, robijnrode wijn heeft een uitnodigende neus met rijp rood fruit en een hint van peper en drop. Een goede structuur: intens met een mooie finale. Probeer de wijn eens bij gegrilde vleessoorten, wild, rijpe kazen of gekruide gerechten.

 

Port & Cherry

Port Ruby - € 2,75
Sherry Medium dry - € 2,75

 


 ​